Er økologisk landbrug bedre?

Politikerne bevilger 100 millioner kr. i støtte til økologi i år uden at vide, om økologiske fødevarer er sundere end andre, og om økologisk landbrug er bedre for miljøet, klimaet eller bio-diversiteten. Bevillingerne bygger på en folke-stemning i stedet for på saglige realiteter, siger agronom Poul Vejby-Sørensen, som har beskæftiget sig fagligt med økologi og videnbaseret landbrug i 30 år.

INDBLIK45 Posts

Kaj Mieritz er både redaktør og stifter af INDBLIK. Han er journalist, suppleret med statskundskab på Århus Universitet. Han har været Jyllands-Postens korrespondent i Bruxelles, medlem af chefredaktionen på dagbladet Børsen, har haft sit eget tv-selskab, ansat hos DR TV-Avisen og P1 Morgen, kommunikationschef hos tænketanken Cepos.

<

0 kommentarer

Efterlad en kommentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password