2 af 3 voksne danskere lønnes af det offentlige

Offentligt ansatte plus alle på overførselsindkomster udgør nu 65 pct. af den voksne befolkning i Danmark. Det er af afgørende betydning for det politiske liv, hvor et stort flertal i Folketinget kun tænker på at fordele skatte-kroner, ikke på, hvor pengene skal komme fra.

INDBLIK45 Posts

Kaj Mieritz er både redaktør og stifter af INDBLIK. Han er journalist, suppleret med statskundskab på Århus Universitet. Han har været Jyllands-Postens korrespondent i Bruxelles, medlem af chefredaktionen på dagbladet Børsen, har haft sit eget tv-selskab, ansat hos DR TV-Avisen og P1 Morgen, kommunikationschef hos tænketanken Cepos.

<

0 kommentarer

Efterlad en kommentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password