Myten om de røde lejesvende

Der er ikke kun en myte, at DR favoriserer politikere fra rød blok. Det er dokumenteret gennem et tids-studie af 100 dages nyhedsdækning i efteråret 2014. Det viser, at politikerne fra rød blok oftest kom til orde, de fik længst taletid, og de fik dobbelt så ofte som de blå politikere lov til at sætte dagsordenen.

INDBLIK45 Posts

Kaj Mieritz er både redaktør og stifter af INDBLIK. Han er journalist, suppleret med statskundskab på Århus Universitet. Han har været Jyllands-Postens korrespondent i Bruxelles, medlem af chefredaktionen på dagbladet Børsen, har haft sit eget tv-selskab, ansat hos DR TV-Avisen og P1 Morgen, kommunikationschef hos tænketanken Cepos.

<

0 kommentarer

Efterlad en kommentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password