Borgernes retssikkerhed i skattesager svækket

En borger, som er utilfredshed Skats afgørelse, kan anke sin sag til skatteankenævnet. Men de mennesker, som sidder i skattenævnene, har hverken juridisk eller skattemæssig viden – og kan ikke matche eksperterne fra Skat. Det svækker borgernes retssikkerhed, mener skattejurist Mette Juul, fra den juridiske tænketank Justitia.

INDBLIK45 Posts

Kaj Mieritz er både redaktør og stifter af INDBLIK. Han er journalist, suppleret med statskundskab på Århus Universitet. Han har været Jyllands-Postens korrespondent i Bruxelles, medlem af chefredaktionen på dagbladet Børsen, har haft sit eget tv-selskab, ansat hos DR TV-Avisen og P1 Morgen, kommunikationschef hos tænketanken Cepos.

<

0 kommentarer

Efterlad en kommentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password