Postvæsenet bør privatiseres

Det danske postvæsen, som nu hedder PostNord – kan på trods af Europas højeste posttakster ikke overleve uden konstante statstilskud, og bør derfor privatiseres. Pligten til at uddele breve overalt i landet kan godt opretholdes, men brevuddelingen skal sendes i udbud, så den den foretages af det selskab, som gør det bedst og billigst.

INDBLIK45 Posts

Kaj Mieritz er både redaktør og stifter af INDBLIK. Han er journalist, suppleret med statskundskab på Århus Universitet. Han har været Jyllands-Postens korrespondent i Bruxelles, medlem af chefredaktionen på dagbladet Børsen, har haft sit eget tv-selskab, ansat hos DR TV-Avisen og P1 Morgen, kommunikationschef hos tænketanken Cepos.

<

0 kommentarer

Efterlad en kommentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password