Så meget koster velfærdsstaten en LO-familie: 50% af indkomsten

Så meget koster velfærdsstaten en LO-familie: 50% af indkomsten

En typisk LO-familie betaler cirka halvdelen af sin indkomst i skat. Direktør Martin Ågerup forklarer i videoen fra CEPOS, hvad pengene i virkeligheden går til.

Hvad går vores skattekroner til? 🤔

En typisk LO-familie betaler ca. halvdelen af sin indkomst i skat. Direktør Martin Ågerup forklarer her, hvad pengene går til. Del, hvis du synes, det bør være tydeligere, hvordan skattekronerne i Danmark bliver brugt.

Slået op af CEPOS i Mandag den 21. januar 2019

INDBLIK42 Posts

Kaj Mieritz er både redaktør og stifter af INDBLIK. Han er journalist, suppleret med statskundskab på Århus Universitet. Han har været Jyllands-Postens korrespondent i Bruxelles, medlem af chefredaktionen på dagbladet Børsen, har haft sit eget tv-selskab, ansat hos DR TV-Avisen og P1 Morgen, kommunikationschef hos tænketanken Cepos.

<

0 kommentarer

Efterlad en kommentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password